Jom Klik

Wednesday, January 26, 2011

EXAMO ORIGINAL - pastikah anda?


N3 kali ini mengajak kawan-kawan atau bakal pengguna produk juga yang dah guna mengenali produk EXAMO CKM 500 yang original... Jangan tersalah beli - buruk akibatnya... Di dalam dunia ini berbagia cara orang buat untuk cari untung....

Produk ini harga awam adalah RM56.00 kalau single (satu botol) mcm kat atas tu..Tapi kalau dapat diskaun tu lain cerita....Ada jugak dijual secara duo pack (ekonopek dia panggil)..harganya RM80.00 dan akan dapat dua botol biru dan hijau macam kat bawah ni...


Sebab itulah pentingnya membeli produk daripada pengedar / outlet / stokis / pusat Jualan bertauliah untuk mengelakkan dari ditipu....

Jom beli online dengan saya outlet yang bertauliah...

Hawa Dmanja

3 comments:

AdiaLuze said...

Dasat la akak ni.TAk shat pun larat la lagi nak mengupdate blog...hehehe.

Jom join GA ni, sy tag akak :

http://www.munirahizzan.com/2011/01/1st-ga-pearl-by-moon.html

Semoga cepat sembuh yeeee :)

Hawa said...

Ye la...aloh-aloh...nak tidor tak leh anak tak tidor..so buat la apa yg patut.. Nanti akak join ya..

lina said...

salam awa, tag utk awa...sila merajinkan diri ekkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers