Jom Klik

Tuesday, January 11, 2011

Adialuvluze : My First GA.

Klik sini nak join ya..

Jom kita ramai-ramai join First GA kawan baik aku ni..Tahniah Aida...dah berjaya dan dengan beraninya menganjurkan First GA nya untuk blog purple-bluenya.

Sebelum tu, sila follow syarat2 tuan punya blog ye untuk join GA ni. Kalau tak nanti kempunan nak dapat hadiah plak...

1. Warganegara Malaysia yang sah
Oho..ho..akak memang warganegara SAH..so memang teramat layak la ni..

2. Lagi best kalo leh jadi follower aku ^___^ (Tp takde la aku paksa pulok)..
Dah jadi follower...dah..dah lama dah...
3. Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ni dengan tajuk : Adialuvluze : My First GA.
Iyo..la dik...akak suka ko punyer banner tu...canteekkk banget..

4. Kalo dah join, tinggalkan komen korang kat SINI beserta ngan link korang utk n3 ni (supaya senang aku nak trace balik).
Dah buat dah..sila tengok ya...

5. 3 bloggie bertuah akan dipilih secara rawak.Nak tau hadiahnye? Tunnngggguuuuu ^_^
Ni yang tak sabar nak tunggu.

6. Tarikh Tutup : 28 Feb 2011
Oh..nasib baik akak sempat...lambat lg ni...


7. Nak Tag kengkawan pun blh je (Tp biarlah kwn tu tau yee)
Ok..ok..kita nak tag Cik Mimi....

2 comments:

AdiaLuze said...

Mekasih kak sudi join ^_^ (setelah dipaksa..hehehe)

Rajin2 check update yeee...

Gud Luck okey !

norafmi said...

emm tak pernah buat nie... camner nie,.. emm try la.. terkejut sgt pertama2 kalinya kena tag.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers