Jom Klik

Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG


Ala...aku nak join jugak... Aida la ni...buat aku jealous ni....aku pun nak glamor jugak....

Thank you En.Ben bukak peluang lagi untuk kami ni....

Soalan cepu emas En Ben antaranya: berapa kali update blog sehari....bukan berapa kali sehari kalau aku ni..berapa hari sekali...oh...tidak..macam mana ni la nuffnang nak bg bonus banyak..ye tak...kalau aku rajin ada la 2 atau 3 entry sehari...kalau tak sehari satu entry jer.....kalau sibokkkk sangat,..2-3 hari baru satu entry...hu..hu.. Jumlah entry baru 71 jer..

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI....aku memang minat nak dok dalam blog list En. Ben ni sebab nak kumpul ramai kawan2 blogger, nak tingkatkan traffik blog aku, nak glamer, nak baca blog2 glamer lain, nak macam2 la.....

Sekiranya blog aku popular....aku nak berenti kerja...nak berblog dan kerja sendiri sepenuh masa....Oh alangkah indahnya hidup jika dapat lari dari hiruk pikuk jem di LDP highway setiap pagi dan petang, dapat lari dari dengar masalah orang2 yang tidak pernah habis...dapat kawan2 baru, buat bisness sama2...bertukar2 cerita hidup, berkongsi pengalaman hidup...oh ..alangkah.....



2 comments:

Ina said...

gud luck ..jemput ke blog saya http://inanazir.blogspo.com

Hawa said...

good luck to Ina juga...sy ada benda nak tanya ngan Ina...Canti blog Ina...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers