Jom Klik

Tuesday, January 11, 2011

1st n3 Tahun baru 2011

Dah hari ke 11 tahun 2011 ni tapi satu entry blom sempat lg nak buat..Hari ni 1st n3 join GA kawan baik aku...

Semalam MC – sakit kepala dari mlm Sabtu lepas bwk ke hari semalam. Ni tempias jaga baby la ni...Dr. kata ni demam virus....virus pun virus la..janji ari ni dah sihat dan boleh kerja...cuma yang amat merisaukan Mama ni Baby DD masih belum pulih sepenuhnya..Malam tadi pagi sebenarnya ( 03.30am) lepas minum susu sebotol terus terbtk dan muntah dengan sebanyak2nya..

Jumaat lepas dah bwk gi jupa doktor Alopati kat Poliklinik An Nur.. Doktor kata dada dan paru-paru bersih. Bila check telinga tu doktor risau sikit sebab nampak putih je....banyak cecair. Sebenarnya DD dah lama batuk dan selesema on dan off....sejak awal Disember tahun lepas...


Doktor bagi antibiotik yg perlu dihabiskan dlm tempoh 7 hari...Ubat demam dengan selesema aku tk nak sebab aku nak pakai ubat homeopathi...

Baby Darwisy Vs Abang Lukman



Aku tak bagi pon baby DD antibiotik tu...Pagi Sabtu tu keluar darah plak dr hidung DD....tghari aku ajak husband gi Klinik Homeopathi Hassan kat BB Bangi...ramainya orang...dekat 2 jam juga la kami menunggu.


Doktor bgtau banyak kahak lg. Dapat 3 jenis ubat utk DD.. Abang Lukman pun dapat ubat jugak...2 je..ubat batuk..


Diorang tengah makan ubat/remedi homeopati sekarang ni...moga cepat baik ye nak.....

1 comment:

AdiaLuze said...

Ala ciannye...Mudah2han cepat sembuh yeee....Amiiinnnn....Mamanye pun sama :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers