Jom Klik

Monday, December 27, 2010

500 BLOG BERMULA !

Mari...mari....ala sket lagi nak tutup kedai Ben...

Aku sempat lagi ke ni?  Nak join jugak.....

Pencarian 500 blog telah bermula tepat jam 2 petang pada 26/12/2010 sehingga 2 petang 27/12/2010 ...
Tujuan pengumpulan blog ini adalah untuk membuat satu pertandingan ringkas mencari harta karun di dalam blog blog yang berminat ..

Cara untuk disenaraikan di antara 500 blog tersebut ... mudah saja ... sila buat entri ;
  1. Letak banner  ini.. - Ni dah buat bersama ngan banner sekali..
  2. TAJUK: 500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini ...-sudah..
  3. Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger .. empunya diri Puan Hawa -boleh jenguk blog hamba di dmanjapenawar.http://dmanjapenawar.blogspot.com/ Tujuan berblogger ni nak cari ramai kengkawan, nak kongsi idea, pendapat, nak kongsi perniagaan dan nak glamor..uhuk..uhuk..
  4. Tinggalkan url entri anda di entri ini ...ok..
  5. tolong paste url anda sekali saja untuk mengelakkan gandaan di senarai ..ok..
Segera ! Untuk melihat senarai terkini , sila klik sini ..

4 comments:

lina said...

:)

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

Anonymous said...

I love dmanjapenawar.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda..
nice blog..;)
apisv2©

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers