Jom Klik

Monday, November 1, 2010

Blogger yang menang-peugeot-308-vti

Tatkala aku berblogging di blog DenaiHati.com... aku terbaca ulasan yang sangat mengujakan hati aku...Terdetik dalam hati ini...WOW hebatnya wanita yang bernama Emila Yusof ini...
Aku pun tumpang bangga dengan dia ni sementelah rupa-rupanya senegeri @ sekapal plak dengan aku...Eiii bestnya....aku pun teringin nak jadi macam dia...(Mimpi la di siang hari)....at least ada juga la mimpi dari tak de mimpi langsung ye dak?


EmilaYusof




Jauh lagi nak jadi macam Emila ni....Anyway tak dapat macam dia...sipi-sipi pun jadi la...

Memang selayaknya insan bergelar Emila Yusof ni menang...memang blog/website dia menarik sungguh...N3 dia menarik sekali bak kata orang tak jemu mata memandang...Dia pun bukan calang-calang orang rupanya...Merupakan seorang penulis...buku kanak-kanak..Dia juga seorang Freelance Illustrator & Graphic Designer.. nak terjemah pun aku tak berapa pasti...

Ini antara buku hasil tangannya... Aku tertarik dengan kulit dia..Kalau anak-anak tengok ni mesti merengek2 nak minta belikan...


Credit/Source: Emilayusof blog

Lagi buku-buku Emila,

Credit/Source: Emilayusof.blog.
So sweet and veri colourful...aku memang nak beli buku-buku ni...Nanti la nak buat surprise untuk Kak Long, Kak Ngah dan Yayat...


Sekian....dulu..



1 comment:

AdiaLuze said...

Usaha tangga kejayaan kak....Tak tau kalo tak cuba!! sy akan sokong akak dr blakang!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers