Jom Klik

Friday, February 4, 2011

1st GA Pearl by mOoN


Kenapa aku nak join GA ni....
Sebab...ak nak ramai kawan-kawan...nak dapat hadiah....juga...nak ajak tuan punya blog dan kawan-kawannya join GA aku jugak....


Antara 3 warna yang diberi semuanya bukan favourite aku...Tak pe la dah kena pilih satu antara tiga...so aku pilih warna peach..kenapa? ha ni susah sket nak jawab....mungkin peach ni sesuai ngan aku la kot..kalau aku ambik warna hitam...nampak cerah sangat nanti, kalau pilih putih nanti macam aku ni gelap sangat tapi kalau warna peach tu sweet je....perasan la plok..

Aku tag Aida, Siva dan Kak Ina.. Sila merajinkan diri ya....


3 comments:

Firdaus Kasim said...

mcmana nk join ekh?

Hawa said...

Firdaus nak join GA yg mana? GA akak Dmanja ke GA Pearl ni...Kalau GA akak..ikut je syarat2nyer...

vaithis said...

kak hawa jom join GA inspire design

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers