Jom Klik

Saturday, February 18, 2012

A Trip to Mines Wonderland By NurNabilah Huda


Mines Wonderland  Slideshow: Nurnabilah’s trip from Putrajaya, Selangor, Malaysia to  was created by TripAdvisor. See another Selangor slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.


Mulanya ingatkan Kak Long nak ajak pergi Mines Wonderland...Rupa-rupanya dia dah buat video trip semasa kitaorang semua gi ke Wonderland dulu.. Dah lama sangat koleksi gambar-gambar ni....Ye lah Kak Long pon MakCu boleh dukung...umur berapa masa tu yek?


Sekarang Kak Long dah nak masuk 12 tahun...Fatin pun dah nak masuk 9 tahun...



1 comment:

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Mesti cepat rasa masa berlalu kan kak ... Tak lama lagi, nak dapat menantu pulak .. hehehehe ..

P/S : Membls komen akk kat blog saya - Yg serba keduniaan ni la yg diidam kan sgt .. ntah apa2 .. Heh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers