Jom Klik

Monday, July 18, 2011

Happy Birthday for Kak Ngah n Kak Long

Ni n3 untuk Sabtu lepas 16 Jun 2011. Sempena birthday Kak Ngah yang ke 8 tahun. Oleh kerana birthday Kak Long pada 5 Mei yang lalu, mama tak buat majlis pun..maka birthday party ni pun sekali untuk Kak Long...yang ke 11 tahun..

Blueberry Cheese Cake with Strawberry Toping for Kak Ngah fatin.

Special For Kak Long - Orange Buttery Cake  
Alhamdulillah semua berjalan lancar..Terima kasih kepada Papa yang goreng mee untuk tetamu kecil yang diundang oleh Kak Ngah ngan Kak Long...

Kepada kedua-dua puteri - semoga bergembira dengan small birthday party yang dibuat khas untuk mengucapkan kesyukuran kepada Allah kerana telah dipanjangkan umur dan semoga kalian berdua akan menjadi anak-anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat..


Jamuan untuk kawan-kawan Fatin ngan Nabilah..

Kawan-kawan main SuperNeuron sebelum majlis potong kek..

Cheese Cake Fatin dah nak habis..Fatin komplen kek dia kecik n simple,
kek Kakak besar n cantik...ala.la..la..sama jer..boleh makan same-same..

Kek Kak Long tinggi..siap decorate kek ni kul 5 pagi Sabtu tu..

Kek Oren ni favorite Papa n Kak Long..

Ada roti sosej berkeju, keropok, mee goreng dan keropok lekor..
Sampai kul 6.30pm masih ada kawan-kawan yang datang walaupun majlis mereka start kul 2pm. 2 biji kek telah berjaya dihabiskan... Alhamdulillah...

4 comments:

Hawa said...

Tak buat..tak cukup tgn..Dah buat roti sosej..tk lart dah mamanya tk de yg nak nolong..

lina said...

wah pandai awa buat deco2 cake tu cantik arrrr ...tu guna cream cheese ke ...nampak sedap bangat..best kan buat sendiri...ada blue berry lagi tu

Hawa said...

Ye Kak Ina..Saya buat sendiri. Kira ni kali kedua selepas besday Baby Danial bulan 12 thn lepas..Creamcheese + Butter + shortening + icing sugar + susu segar.. nanti kita nk msk n3 resepi kita tulis ye..

lina said...

awa hebat la ajar la cam mana nak buat cream cheese tu...nak buat kat velvet cake nya ari buat kali kedua lupa letak telur...jadi juga walaupun tanpa telur...lembut sgt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers