Jom Klik

Friday, October 29, 2010

1st time join Giveaway contest ni...jom...

Giveaway contest from Fafafo-craft-design
Saya ni walau dah lama ada blog sendiri tapi tak berapa pandai berblog...bila baca blog orang selalu je ada contest giveaway-giveaway... mula tu tak faham jugak...apa kebendanyer...
Tapi bila dah faham...tertanya-tanya lagi dlm hati ni..macamana nak join ye...teringin jugak nak memeriahkan dunia blogger ni kan...Terima kasih pada Aida Nain yang sudi nak tunjuk ajar macam mana nak join contest2 ni.....Sayang Aida....

Saya dah jengok-jengok kat Fafafo blog ni...pada pendapat saya sangat sesuai untuk kawan-kawan yang ada anak-anak especially pompuan yang masih kecil atau meningkat remaja (macam saya la tu...). Boleh pilih dan buat tempahan untuk dijadikan hadiah harijadi anak-anak atau juga boleh sebagai hadiah sampingan yang diletakkan di dalam goodie bag bila kita nak buat birthday party anak-anak....

I like it... Saya tengah fikir yang mana sesuai untuk anak-anak pompuan saya tapi kedua anak pompuan saya birthday dah lepas...InsyaAllah tahun depan la saya tempah dari Fafafo ye....!

4 comments:

nurazzah8 said...

Salam,
jom join contest akak di sini...

http://nurazzah8.blogspot.com/2010/10/ga-nurazzah8-mana-pulak-ni.html

ejaMaria said...

akak... tempah la... utk beday Nayli bulan 12 nih... hihihi ;p

AdiaLuze said...

Amboi kak hawa....siap sbut nama kita lagi....Suka3...Heehehehehe...Mekasih..

Nak masuk gak contest,tp nak pnjm anak sapa la plak.Heh

DManja Penawar said...

Uji, beday Nayli 14 Dec ye... Beday Danial 29 Dec...boleh la....insya Allah kita join buat beday diorang nak tak?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers