Jom Klik

Wednesday, March 18, 2009

DManja Penawar

Kami menawarkan produk-produk Minda, Kesihatan, herba dan aromatherapi. Kami menawarkan produk berasaskan homeopathi, biokimia, herba dan aromatherapi.

Sila dapatkan produk-produk terlaris kami Examo CKM 500 & Examo CKM 500++, Salindah, Susu Bio Lac, Intellac, GastroLac.

Terdapat juga produk hebat untuk wanita set Griptite juga untuk golongan lelaki set Phos X untuk menjamin kesejahteraan dan kebahgian rumahtangga anda.

Kita sering dengar saranan 'pulaukan/boikot produk Israel/Yahudi/US' tetapi adakah kita sahut seruan ini? Sejauh mana kita kotakan apa yang kita laungkan atau sebutkan... Kita bencikan Yahudi dan kafir laknatullah tetapi dalam masa yang sama kita masih memberi anak-anak susu rumusan keluaran negara mereka. Di DManja Penawar kami menawarkan produk-produk ERAEDAR yang hebat seperti Susu BioLac - susu yang diformulasi dengan garamtisu biokimia yang diperbuat dari susu Gred A dari negara New Zealand yang jauh dari pencemaran. amat sesuai untuk bayi hingga golongan dewasa. Juga terdapat susu Intellac untuk kanak-kanak sekolah dan golongan pelajar khususnya. Manakala susu gastrolac pula amat sesuai untuk segala jenis penyakit yang berkaitan dengan masalah penghadaman..

Produk-produk hebat ini dikilangkan di Homeo Lab, Jitra, Kedah satu-satunya kilang Homeopathi yang bertaraf GMP di Asia Tenggara.

Sesiapa yang berminat dan ingin mendapatkan produk-produk kami, sila hubungi:

Puan Siti Hawa - 019 3962053
Tel: Rumah 03 89435631
En.Hamidon - 019 3684545

Motto: Mencari yang Halal itu Fardhu bagi setiap umat Islam...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nak Order / Beli barang? Sila isi borang dulu ye..

Name:
Phone No / Tel:
Email Address:
Sila jelaskan nama barang dan kuantiti
Alamat
Total kena bayar

Put a website form like this on your site.

Followers